Be­schuit­bol­pa­ni­ni met gei­ten­kaas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tostiapparaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Contactgrill of tostiapparaat voorverwarmen. Beschuitbollen overlangs halveren en snijvlakken bestrijken met pesto. Geitenkaas in vieren snijden en op onderkanten van beschuitbollen uitstrijken. Hierover plakjes tomaat verdelen. Andere helft van beschuitbol erop leggen met pesto naar beneden. Beschuitbollen rondom bestrijken met olie en in conactgrill of tostiapparaat goudbruin roosteren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.