Tzat­zi­ki van ra­dijs

(60)waardeer
bijgerecht 4 personen
4 60

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Snijd de radijsjes in vieren en doe ze in een schaal. Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering. Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes. Breng op smaak met peper en zout. Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels. Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.