Tzat­zi­ki van ra­dijs

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 61

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Snijd de radijsjes in vieren en doe ze in een schaal. Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering. Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes. Breng op smaak met peper en zout. Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels. Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.