Wie­ner­schnit­zels met bloem­kool en rau­we ham

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.

Tip:

U kunt de overige 2 schnitzels op de dag van aankoop invriezen.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 18: Simone Bettonvil.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 25 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.