Mi­hoen met kip-ko­kos­saus

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Neem de kipfilets uit de wok. Schep de uien en de winterpeen in het bakvet en roerbak 3 min. Voeg de komkommer en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Snijd de kipfilets in plakken en voeg toe. Warm nog even door.
  3. Schep de mihoen om met 1 el olie en verdeel over 4 diepe borden. Schep de kip-kokossaus erop, strooi de pinda's erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.