Ta­gli­o­li­ni met broc­co­li

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de knoflook en de olie in een steelpan en verhit op laag vuur. De olie moet heet zijn, maar mag niet walmen. Snijd ondertussen de pepers in dunne reepjes en doe deze bij de olie. Neem de pan van het vuur. Rasp de gele schil van de citroen en voeg toe. Laat minimaal 10 min. staan.
  2. Pers de citroen uit. Schaaf met de kaasschaaf flinters van de kaas. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen in een andere pan de broccoliroosjes in 4 min. beetgaar. Giet de pasta en de broccoli af. Doe samen terug in een pan. Voeg het oliemengsel, het citroensap en het basilicum toe en meng alle ingrediënten met elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de kaasflinters.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.