To­scaan­se aard­ap­pel­part­jes met spruit­jes en vin­ken

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spruitjes in kokend water 10 min. en laat uitlekken.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en bak de Toscaanse aardappelpartjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de rundervinken rondom knapperig bruin en vanbinnen gaar in 18 min. Voeg de ui en de paprika toe aan de aardappelpartjes en roerbak 3 min. Schep op het laatst de spruitjes erbij.
  3. Serveer de rundervinken met de roerbak van Toscaanse aardappelpartjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.