In­di­a­se cur­ry met pan­gasi­us­fi­let

(145)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 145

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
  2. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
  3. Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.

Tip:

Strooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.

video

Prei was­sen

Instructievideo - 00:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.