In­di­a­se kip met bas­ma­ti­rijst­sa­la­de

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
2 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Kip in oven bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kookwater afgieten, currypasta door rijst scheppen en rijst al omscheppend goed doorwarmen. Boontjes in ruim kokend water met zout naar smaak 7 min. koken, tuinerwten toevoegen en samen nog 3 min. koken. Afgieten. Boontjes en tuinerwten door rijst scheppen. Rijstsalade laten afkoelen. Koriander fijnsnijden. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Olie, koriander en amandelen door rijst scheppen. Kip in 4 porties verdelen. Kip met groenten (uit folieschaal) over 4 borden verdelen. Rijstsalade ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.