Ge­wok­te spruit­jes met pe­can­no­ten

(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 109

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spruiten in weinig water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie in een wok. Bak de spruiten al omscheppend in 3-4 min. knapperig. Zet het vuur laag en voeg de gembersiroop en de pecannoten toe. Roerbak de spruiten nog 1 min. en breng op smaak met (chili)peper en zout.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.