Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ge­vul­de ei­e­ren

(626)waardeer
Een lekker hollands recept. Het vegetarische hapje bevat de volgende ingrediënten: eieren, mayonaise, crème fraîche, verse bieslook, Dijon mosterd, tabasco en paprikapoeder Hollands hapje 4 personen 100 kcal
3 626

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • spuitzak met kartelmondje

Bereiden

Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren voorzichtig in de lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco in een kom tot een gladde pasta. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder.

Tip

Keer als u eieren hebt gekocht het doosje af en toe om. De eidooier komt zo mooi in het midden van het ei te liggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 100 kcal
  • Eiwit 7 g
  • Vet 8 g
  • Koolhydraten 0 g
Tags