Cris­py kip­schnit­zels

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 165 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak een marinade van de ketjap, knoflook en gemberpoeder. Snijd de kipfilet in plakjes en meng met de marinade. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. marineren. Neem uit de koelkast en breng op smaak met peper.
  2. Strooi het paneermeel in een diep bord en haal de stukjes vlees erdoor. Leg ze op een schaal. Bak de stukjes kip op de gourmetplaat met een beetje zonnebloemolie of boter in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met zoete chilisaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.