Fri­ka­del­len­spies

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 12 stuks
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satestokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de frikadellen in vijf stukken. Meng de sambal met de djahe, de ketjap, de knoflook en de olie, schep de frikadellen en de peultjes door deze marinade en laat de smaken minstens 15 minuten intrekken. Rijg de stukken frikadel en de peultjes om en om aan de stokjes. Gril de frikadellenspiezen in 5 minuten bruin en knapperig.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.