Ti­la­pia in ko­kos­saus

(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 78

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fruit in zonnebloemolie de knoflook en bosuitjes, voeg ook kerriepoeder en gemberpoeder toe. Voeg ketjap manis, kokosmelk en de limoenrasp aan de pan toe. Leg de visfilets in de saus, laat ze tegen de kook aan in ca. 8 min gaar worden. Schep ze dan op een schaal en breng de saus dan zacht kokend op smaak met zout, de sambal badjak en limoensap. Lekker met wokgroente en rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: TisVis

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.