Italiaanse tilapiafilet met pasta
500 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
500 g
350 g
1 el
8 plakjes
2 el
2
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 44-45 - 2009 week 44-45
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.
Italiaanse tilapiafilet met pasta

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne rigate
500 g sperziebonen
350 g tilapiafilet
1 el salieblaadjes
8 plakjes ontbijtspek
2 el olijfolie
2 uien
Dit heb je nodig
aluminiumfolie




