Spaghetti met romige witlof

"Ik lúst geen witlof!" Nou, als je deze spaghetti met romige witlof proeft, wil je niets liever.

590 kcal

15 min. bereiden

3.9/5

(878)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof. Halveer het lof in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de blaadjes in repen van 1 cm.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Snijd ondertussen de ham in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham 2 min. Voeg het witlof toe en bak 2 min. Schep regelmatig om.

  4. Schenk de slagroom erbij en laat op laag vuur 4 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het witlofmengsel door de spaghetti. Rasp de kaas erboven en serveer direct.

  • Spaghetti met romige witlof

    Instructievideo - 00:22 min.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti met romige witlof

"Ik lúst geen witlof!" Nou, als je deze spaghetti met romige witlof proeft, wil je niets liever.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig