Spa­ghet­ti all'ar­rab­bi­a­ta

(100)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 100

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.

Tip:

Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de gesmoorde andijvie met ham en de olijfgehaktballetjes (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.