Oven­far­f­al­le met zalm en prei

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 720 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(98)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • lage ovenschaal

Bereiden

Verwarm de ovengrill voor. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang een kopje van het kookvocht op. Laat de prei in een pan op laag vuur ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer regelmatig. Roer de stukjes zalm erdoor. Meng de prei met zalm en het basilicum door de farfalle. Voeg eventueel iets van het achtergehouden pastakookvocht toe om het mengsel smeuïg te maken. Doe het farfallemengsel in de ingevette ovenschaal. Meng het beschuitkruim met de olie en strooi dit over de schotel. Schuif de schotel 15 centimeter onder de hete ovengrill en laat de bovenkant in 8 minuten goudbruin worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.