Goed­ge­vul­de wraps

Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig.

(162)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig. 4 personen
3 162

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier
  • satéprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten in ca. 5 min. beetgaar. Pers de knoflook boven de wok uit. Halveer de kaasblokjes. Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht. Leg ze met de naad naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er een satéstokje door. Bak de tortilla's in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.395 mg
  • vezels 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 30-31

Goedgevulde wraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Goed­ge­vul­de wraps

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 800 g grofgesneden wokgroente
  • 1 teen knoflook

Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten in ca. 5 min. beetgaar. Pers de knoflook boven de wok uit.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 200 g Goudse jonge kaas
  • 125 g hamblokjes
  • 390 g pastasaus sugo basilicum

Halveer de kaasblokjes. Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus. Breng op smaak met peper en zout.

4
4
  • 245 g tortillawraps

Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht.

5
5

Leg ze met de naad naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er een satéstokje door.

6
6

Bak de tortilla's in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.