Boe­re­no­me­let met ge­bak­ken kriel­tjes

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak in een koekenpan in ca. 25 g boter de krieltjes goudbruin en gaar in 20 minuten. Verdeel de sla over 4 borden.
  2. Klop de eieren los met de helft van de bieslook, melk en zout en peper naar smaak. Smelt de helft van de rest van de boter in een tweede koekenpan en roerbak hierin de helft van de wokgroenten in 5 minuten beetgaar. Schenk de helft van het eimengsel erover en laat dit stollen. Halveer de omelet in de pan en leg deze op 2 borden, op de sla. Bak zo nog een omelet.
  3. Schep de rest van de bieslook door de gebakken krieltjes en schep de krieltjes bij de omeletten op de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.