Kas­tan­je­cham­pig­nons met so­ja­saus en bos­ui

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue
  • grillschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Meng de champignons met de bosui, het sap, 2 el olie, de sojasaus, peper en zout. Marineer de groenten minimaal 10 min. Pers ondertussen de knoflook. Meng in een schaal het basilicum met de knoflook en de rest van de olie.
  2. Laat de champignons en bosui uitlekken en gril in de grillschaal in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Schep de champignons en bosui door de basilicumolie en laat de smaken enkele minuten intrekken. Lekker als bijgerecht bij oosters gekruide gerechten of (geserveerd met prikker) als borrelhapje.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.