Ge­stoom­de broc­co­li met bos­ui

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de roosjes van 600 g broccoli. Schil de stronk en snijd hem in blokjes. Verdeel de broccoli en 1 zakje bosui in stukken van 3 cm in een vergiet en zet deze in een pan met een laag kokend water. Dek af en stoom in 6 minuten beetgaar. Bak 1/2 bakje amandelschaafsel in een droge koekenpan met 1 el olie en 1 tl shoarmakruiden goudbruin. Strooi de amandelen over de broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.