Ge­stoof­de vis met roer­bak van groen­ten

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang 200 ml van het kookvocht op. Boen de citroen schoon, rasp de helft van de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Snijd de tweede helft in vieren. Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
  2. Fruit in een wok de uien in de olie goudbruin. Voeg de prei en spitskool toe en roerbak tot de kool geslonken is. Voeg het kookwater van de rijst toe, leg de stukken vis en courgette bovenop en dek de pan af. Stoof de groente en vis samen gaar in 20 minuten. Maal er naar smaak zout en peper over en strooi de citroenrasp erover. Serveer de groente en vis met de rijst en een stukje citroen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.