Pit­ti­ge roer­bak van vis en spits­kool

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.
  3. Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.