Wok­blok­jes met groen­ten in pin­da­saus

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang het rijstkookwater op. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak hierin de wokblokjes 2-3 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Schep uit de wok en houd warm onder een deksel.
  2. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de prei en de spitskool 4 min. tot de spitskool slinkt. Voeg de satésaus en 250 ml rijstkookwater toe. Breng al roerend tegen de kook aan. Voeg de winterpeen toe, dek af en stoof op laag vuur ca. 5 min. Voeg de wokblokjes toe en warm nog 1 min. door.
  3. Serveer het groentegerecht met de witte rijst.

Tip:

De rest van de satésaus blijft in de originele verpakking houdbaar tot de op de verpakking aangegeven datum als u hem in de koelkast bewaart.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.