Lams­vlees-kom­kom­mer­spies

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 125 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spiesen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.