Spe­ce­rij­en­rub

  • hoofdgerecht
  • 4 stuks
  • 275 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 stuks
4 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.

Tip:

Rub is een mengsel van voornamelijk droge ingrediënten waar u vlees of vis mee inwrijft, voordat u het bereidt.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.