Geu­ri­ge spe­ce­rij­en­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 5 min. bereiden
(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 personen
3 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng alle specerijen met chilipeper en zout naar smaak.
  2. Marinade voor ca. 500 g vlees.

Tip:

Een droge marinade voor gevogelte, lamsvlees, varkensvlees en rundvlees. Ook voor stevige vis als zeewolf is dit kruidenmengsel heel geschikt. Bewaar de specerijenmix in een afgesloten potje zodat geen aroma verloren gaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.