Roer­ge­bak­ken spi­na­zie met wor­tel

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 2 el olijfolie in een wok en roerbak 4 sjalotten in vieren 3 minuten met 2 tl pikant paprikapoeder en 4 wortels in plakjes. Schep er 1 zak panklare spinazie (600 g, voordeelzak) in gedeelten door en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Voeg zout en (versgemalen) zwarte peper naar smaak toe en warm de spinazie nog even door. Rooster 25 g pijnboompitten in een droge koekenpan en strooi ze over de spinazie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.