Spi­na­zie met ro­de pe­per en to­maat

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer 3 tomaten, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in reepjes. Verhit 3 el olijfolie in een wok en fruit 2 tenen knoflook in plakjes en 1 rode peper in ringetjes tot het gaat geuren. Schep er 1 zak panklare spinazie in gedeelten door en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 1 minuut. Breng de spinazie op smaak met 2 el sojasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.