Sa­joer van boon­tjes, tau­gé en tofu

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tofu in blokjes en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Voeg het bakje boemboe en 200 ml water toe en breng het aan de kook. Voeg de tofu en de sperziebonen toe, dek de wok af en stoof de boontjes gaar in ca. 15 minuten. Schep op het laatst de taugé erdoor.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst bij de sajoer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.