Sa­joer van wor­tel, kool en var­kens­vlees

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang het kookwater op. Dep de hamlapstukjes droog met keukenpapier en schep in een schaal om met peper.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de hamlapstukjes in 5 min. goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak nog 3 min. Voeg de boemboe, de kokosmelk, de wortels, de Chinese kool en 150 ml kookwater van de rijst toe en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag, doe een deksel op de wok en stoof 10 min.
  3. Serveer de sajoer met de rijst.

Tip:

Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.