Pas­ta pes­to met pa­pri­ka en broc­co­li

Pasta rapido… een spitstopper want staat in 15 minuten op tafel. Lekker met verse basilicum.

(276)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Pasta rapido… een spitstopper want staat in 15 minuten op tafel. Lekker met verse basilicum. 4 personen
3 276

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de paprika in stukjes. Meng de farfalle, broccoli en de paprika in een ruime pan. Schenk kokend water over het mengsel en kook de pasta en de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de farfalle.
  2. Voeg de laatste 5 min. de maiskorrels toe. Laat alles in een vergiet uitlekken en doe het terug in de pan. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door. Snijd de kaas in reepjes en schep vlak voor het serveren door de pasta.

variatietip:

Meng op het laatst wat blaadjes verse basilicum door het gerecht.

video

Broc­co­li

Onze leverancier - 03:55 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 1.030 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 12-13

Pasta pesto met paprika en broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta pes­to met pa­pri­ka en broc­co­li

1
1
  • 500 g broccoli
  • 1 paprikamix

Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de paprika in stukjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

2
2
  • 300 g farfalle

Meng de farfalle, broccoli en de paprika in een ruime pan.

3
3

Schenk kokend water over het mengsel en kook de pasta en de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de farfalle.

4
4
  • 300 g maiskorrels

Voeg de laatste 5 min. de maiskorrels toe.

5
5

Laat alles in een vergiet uitlekken en doe het terug in de pan.

6
6
  • 90 g pesto alla Genovese
  • 300 g belegen kaas

Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door. Snijd de kaas in reepjes en schep vlak voor het serveren door de pasta.

Pesto maken

Instructievideo

04:35 min.

variatietip:

Meng op het laatst wat blaadjes verse basilicum door het gerecht.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.