Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus

Kleine kinderen kunnen 'spaghetti' vaak niet eens goed uitspreken, maar ze smullen er wel van!

630 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(150)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 08-09 - 2009 week 08-09

Aan de slag

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfiletblokjes goed droog en bak ze in de olijfolie zachtjes lichtbruin en gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Breng in een steelpan de slagroom met de paprika en de knoflook zachtjes aan de kook, laat 7-8 minuten op zacht vuur stoven. Voeg naar smaak peper en zout toe. Haal de blaadjes van de basilicum af.

  3. Doe de laatste 2 minuten de basilicumblaadjes erbij en pureer het geheel met de staafmixer tot een dikke crème. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en leg de kipblokjes erop. Maal er naar smaak nog wat zwarte peper over. Garneer eventueel met basilicumblaadjes.

  • serveertipLekker met sla met een balsamicodressing.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus

Kleine kinderen kunnen 'spaghetti' vaak niet eens goed uitspreken, maar ze smullen er wel van!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig