Drum­sticks met bo­nen, tau­gé en pin­da­saus

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dep de kipdrumsticks droog met keukenpapier. Verhit de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin. Voeg de woksaus en 150 ml water toe en stoof ze gaar in 25-30 minuten. Kook de rijst met de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de taugé bij de warme bonen en de rijst, dek de pan af. Neem de drumsticks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de pindakaas bij het stoofvocht en roer de saus glad. Serveer de drumsticks met de saus en de taugé-bonenrijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.