Pi­kan­te kip met groen­teroer­bak

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de drumsticks droog. Verhit in een wok of braadpan 2 el olie en bak hierin de drumsticks rondom goudbruin. Snipper 1 ui fijn, schep deze bij de kip in de pan en fruit goudbruin. Voeg de woksaus en 150 ml kokend water toe, dek de pan af en stoof de kip zachtjes gaar in ca. 20 minuten.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groentemix in kokend water 6 minuten. Snipper de overgebleven uien grof, fruit ze in een koekenpan in 1 el olie, schep de gekookte groentemix, de tomaten en de taugé erbij en roerbak 3 minuten.
  3. Serveer de pikante kip met de groenteroerbak en de rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.