Chi­ne­se wok­vis met groen­ten en mie

(122)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 122

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tilapia in repen snijden. Bosui in dunne ringen snijden. Wokolie in wok verhitten. Knoflook hierboven uitpersen en 1 min. bakken. Tilapia toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Roerbakmix en prei toevoegen en ca. 3 min.meebakken. Woksaus toevoegen en gerecht goed doorwarmen. Intussen mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bosui door uitgelekte mie scheppen. Mie over 4 borden verdelen. Vis-groentemengsel ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.