Roer­ge­bak­ken mos­se­len met mie

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Mosselen volgens gebruiksaanwijzing wassen en uitzoeken. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook en roerbakgroente 2 min. bakken. Mosselen toevoegen en 2 min. al omscheppend verhitten. Prei toevoegen en voortdurend omscheppen tot alle mosselen open zijn. Teriyakisaus door mosselen scheppen. Mosselen met mie serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.