Ge­gril­de to­nijn met knof­look en pe­per­mie

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in wok verhitten. Hierin groenten 5 min. roerbakken. Woksaus erdoor scheppen en nog 1 min. bakken. Tonijnsteaks droogdeppen, met heel klein beetje olie bestrijken en bestrooien met knoflook & peper uit molen. In hete grillpan aan elke kant 2 min. grillen. Knoflook & peper uit molen naar smaak aan mie toevoegen. Mie en groenten op 4 borden scheppen. Tonijn ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 572 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.