Beef shang­hai

(208)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 208

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.

Tip:

De rest van de woksaus is ook lekker in een wokschotel met kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.