Ha­ri­cots verts met pe­can­no­ten

(160)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
4 160

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de haricots verts in 5 min. beetgaar. Giet ze af en doe ze terug in de pan om ze warm te houden. Verwarm de boter in een koekenpan. Voeg suiker, zout en pecannoten toe. Bak de noten al omscheppend gedurende 3 min. tot ze licht kleuren. Schep het notenmengsel met de boter door de boontjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.