Ha­ri­cots verts met to­maat

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 250 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(112)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 112

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (12 x 25 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten in de ingevette ovenschaal. Verdeel 2 el olie, de tijm, peper en zout erover. Rooster 20 min. in de oven. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen 6 min. in water met zout. Voeg toe aan de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met rest van olie en verkruimel de kaas erboven. Bak 10 min. in de oven.

video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.