Va­nil­le-ijs met fram­bo­zen en bal­sa­mi­co­si­roop

(142)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
4 142

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.
  3. Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.