Noe­dels met ti­la­pia­fi­let en cour­get­te uit de wok

(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de mie na 2 minuten met een vork los. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken. Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem. Verhit een wok. Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 minuten net gaar. Schep de vis uit de wok. Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar. Voeg de kokosmelk en de eiermie toe. Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.

Tip:

Vries de overige kokosmelk in, in ijsblokvormpjes. Van een paar blokjes krijgen stoofpotten en soep een oosters tintje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.