Ti­la­pia met groen­ten uit de wok

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken. Chilisaus, taugé, vis en pinda's toevoegen en door en door warm laten worden. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie en atjar serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.