Vis­pak­ket­jes met pes­to­groen­ten en olij­ven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 414 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 116

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Ciabatta in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Olijven grof snijden en met groenten mengen. Olijfolie en azijn erdoor mengen en naar smaak met zout en peper bestrooien. Groenten op midden van 4 licht ingevette stukken aluminiumfolie van 30 cm verdelen en kabeljauw erop leggen. 1 el pesto op elke vis scheppen en met zout en peper naar smaak bestrooien. Folie dichtvouwen en goed dichtknijpen. Foliepakketjes in midden van oven in ca. 15 min. gaar stomen. Foliepakketjes elk op bord leggen en aan tafel openen. Ciabatta in stukjes erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 414 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.