Vis­pak­ket­jes met pes­to

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 625 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Courgette schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Pesto mengen met citroensap. Vier stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden. Vis op folie leggen, bestrooien met zout en peper en insmeren met pestomengsel. Courgette en tomaat erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen en vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar stoven. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vispakketjes serveren met couscous.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.