Zalm met ge­droog­de to­ma­ten en pas­ta

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens aanwijzingen op verpakking. Courgettes in stukken snijden. Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. 1 El olie van tomaten in diepe pan verhitten. Hierin helft ui en knoflook 2 min. bakken. Courgette erdoor scheppen en naar smaak zout en peper toevoegen. Met deksel op pan 5 min. laten garen. Afgieten. Intussen rest olie in hapjespan verhitten. Hierin rest ui en knoflook 2 min. bakken. Tomaatreepjes erdoor roeren. Zalm in pan leggen en met deksel op pan in ca. 5 min. op laag vuur gaar laten worden. Zout en peper naar smaak toevoegen. Penne en courgette op 4 borden scheppen en zalm met tomaatmengsel ernaast scheppen. Kookvocht van zalm over penne scheppen en peper naar smaak erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 571 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.