Ve­ge­ta­ri­sche aman­del­pa­el­la met ge­droog­de to­ma­ten

(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 119

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

De groentebouillontablet oplossen in 1/2 l kokend water. Ondertussen amandelen grof hakken met mes. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in stukjes snijden. Zongedroogde tomaten in dunne reepjes snijden. In brede koekenpan of paellapan olie verhitten en uiringen 3 min. bakken. Rijst, tomaatreepjes, helft amandelen en doperwtjes erdoor scheppen. Bouillon toevoegen. Tegen de kook aan brengen en met deksel op pan op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Peterselie fijnhakken, met rest amandelen en stukjes tomaat door paella scheppen. Paella op 4 borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 659 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.