An­ders-dan an­ders pa­el­la met ge­gril­de pa­pri­ka

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok of hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's in reepjes snijden, vocht in pot mengen met saffraan. Olie in wok of hapjespan verhitten en hierin ui 2 min. bakken. Knoflook toevoegen en 1 min. meebakken. Doperwtjes en zeevruchten toevoegen en 2 min. verwarmen. Rijst toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikavocht met saffraan en 3/4 l bouillon toevoegen, tegen de kook aanbrengen en op laag vuur ca. 20 min. gaar laten worden. Eventueel als rijst al droog is maar nog niet gaar wat extra bouillon toevoegen. Paella op 4 diepe borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 597 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.