Olij­ven­ta­pe­na­de

Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel.

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel. 6 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal alle ingrediënten grof met een staafmixer of in een keukenmachine en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer er verschillende soorten brood bij om mee te dippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 970 kcal
  • eiwit 2 g
  • vet 107 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Olijventapenade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olij­ven­ta­pe­na­de

1
1
  • 1 pot zwarte olijven zonder pit
  • 1 el kappertjes
  • 6 el olijfolie
  • 2 el verse peterselie
  • 1 tl basilicum
  • 1 citroenrasp

Maal alle ingrediënten grof met een staafmixer of in een keukenmachine en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer er verschillende soorten brood bij om mee te dippen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.