Olijventapenade
Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel.
120 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pot
1 el
6 el
2 el
1 tl
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 nr. 03 - Vrolijk Pasen!
Maal alle ingrediënten grof met een staafmixer of in een keukenmachine en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer er verschillende soorten brood bij om mee te dippen.
Olijventapenade
Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel.

6 personen
120 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maal alle ingrediënten grof met een staafmixer of in een keukenmachine en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer er verschillende soorten brood bij om mee te dippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 pot zwarte olijven zonder pit
1 el kappertjes
6 el extra vierge olijfolie
2 el verse peterselie
1 tl verse basilicum
1 citroenrasp




